Agenda

Succesverhalen delen. Knelpunten bespreken. Ambities aanscherpen. De events van Leesoffensief Brabant bieden je fijne handvatten en waardevolle best practices. Ze zijn een kickstart voor jouw persoonlijke leesoffensief. Of een inspirerend cafeïneshot voor je eigen plannen. Meer energie. Meer resultaat. Dát is leeskracht.  

Weergaveopties:

 • 31 jan t/m 04 mrt Expositie Letters voor het leven - Bibliotheek Dommeldal Bekijk details

  31 januari 2024 t/m 4 maart 2024 | Bibliotheek Dommeldal

  ‘Letters voor het leven’ is een rondreizende expositie van Leesoffensief Brabant. Ontstaan vanuit het besef dat het anders moet. Het belang van lezen is met een serie aan portretten letterlijk op het lijf geschreven van Brabantse kinderen. Een nieuwe generatie die we goed willen voorbereiden op de toekomst door te investeren in leesvaardigheid en leesplezier. De expositie staat van 31 januari tot en met 4 maart bij de Bibliotheek Dommeldal.

 • 18 mrt t/m 12 apr Expositie Letters voor het leven - Bibliotheek Midden-Brabant Bekijk details

  18 maart 2024 t/m 12 april 2024 | Bibliotheek Midden-Brabant - locatie Bibliotheek Oisterwijk, adres: Spoorlaan 82E, 5061 HD Oisterwijk

  ‘Letters voor het leven’ is een rondreizende expositie van Leesoffensief Brabant. Ontstaan vanuit het besef dat het anders moet. Het belang van lezen is met een serie aan portretten letterlijk op het lijf geschreven van Brabantse kinderen. Een nieuwe generatie die we goed willen voorbereiden op de toekomst door te investeren in leesvaardigheid en leesplezier. De expositie staat van 18 maart tot en met 12 april in de Bibliotheek in Oisterwijk.

 • wo 20 mrt Inspiratiemakers - Leesoffensief Eindhoven Bekijk details

  Van 14:00 tot 17:00 | CKE Eindhoven, Pastoor Petersstraat 180, 5612 LW Eindhoven

  Sta jij open voor creatieve invalshoeken met betrekking tot het vergroten van leesplezier en het bevorderen van taalontwikkeling? Kom naar het event Inspiratiemakers van Leesoffensief Eindhoven! Ontmoet gelijkgestemde professionals en leer van elkaar. Met kinderboekenschrijver Jacques Vriens, cabaretier Leon van der Zanden, innovator Ineke Hurkmans en cabaretier Katinka Polderman.