Inspiratiemakers - Leesoffensief Eindhoven

20 maart 2024, van 14:00 tot 17:00 | CKE Eindhoven, Pastoor Petersstraat 180, 5612 LW Eindhoven

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Sta jij open voor creatieve invalshoeken met betrekking tot het vergroten van leesplezier en het bevorderen van taalontwikkeling? Kom naar het event Inspiratiemakers van Leesoffensief Eindhoven! Ontmoet gelijkgestemde professionals en leer van elkaar. Met kinderboekenschrijver Jacques Vriens, cabaretier Leon van der Zanden, innovator Ineke Hurkmans en cabaretier Katinka Polderman.

Programma

Jacques Vriens en Leon van der Zanden gaan op speelse wijze laten ervaren en zien dat plezier in taal het allerbelangrijkste is. Jacques Vriens kennen we als kinderboekenschrijver en Leon van der Zanden is bekend als oud-cabaretier en piet in het Sinterklaasjournaal.

'If we all Jump, we will move the world!’ Ineke Hurkmans is innovator van zelforganiserende programma's en geboeid door de Kunst van op je handen zitten. Ze houdt zich bezig met maatschappelijke vraagstukken en verzorgt een interactieve sessie gebaseerd op de Jump Movement methode.

Katinka Polderman is cabaretier én schrijver van kinderboeken. Ze neemt je op humoristische wijze mee in een masterclass beslisbomen maken.

Ook is de expositie Letters voor het leven te bewonderen bij deze bijeenkomst. ‘Letters voor het leven’ is een rondreizende expositie van Leesoffensief Brabant. Ontstaan vanuit het besef dat het anders moet. Het belang van lezen is met een serie aan portretten letterlijk op het lijf geschreven van Brabantse kinderen. 

Aanmelden

Mis dit netwerkevenement van Leesoffensief Eindhoven vol inspiratie, plezier en creativiteit niet! Meld je nu gratis aan en doe dit uiterlijk voor 1 maart via onderstaande knop. Er is beperkt plek, dus als je je aanmeldt, zorg dan dat je stoel daadwerkelijk gevuld is.

Meld je hier aan