Event

Op 16 juni was de vervolgbijeenkomst Voortgezet Onderwijs waar we een mooie en terechte gezamenlijke ambitie hebben: alle Brabantse jongeren geletterd de wereld in. Een ambitie die door alle aangesloten partijen bij het Leesoffensief Brabant wordt bekrachtigd. Door een steunbetuiging of handtekening onder een manifest. Door ketenpartners te wijzen op dit offensief. Maar vooral: door tijdens deze bijeenkomst te gaan kijken wat we kunnen doen om jongeren in Brabant een betere toekomst te geven door geletterdheid te bevorderen.

 

Deze bijeenkomst was specifiek voor:

  • Schooldirecties en sectieleiders van het voortgezet onderwijs
  • Wethouders en ambtenaren met portefeuille Onderwijs/Bibliotheken
  • Bibliotheekdirecteuren, educatiemanagers, leesconsulenten/mediacoaches met portefeuille voortgezet onderwijs die actief zijn in beleidsmatige functie

 

De online bijeenkomst biedt aangesloten partners en geïnteresseerden:

  • Inzichten over leesbevordering en de waarde van geletterdheid
  • Het ontmoeten van ketenpartners
  • Inspiratie op het gebied van leesbevordering en leesplezier

 

Programma 

Onder de bevlogen leiding van presentatrice Milou Adjanga bekeken we met zoveel mogelijk partners welke vervolgstappen nodig zijn. Hierbij benut iedere partner haar expertise en rol. De filmpjes van de volgende gasten kun je hier terug zien:

Het Leesoffensief Brabant, dat zijn we samen. Deze bijeenkomst hebben we afgesloten met een inventarisatie van ieders ervaring, inspanningen, wensen en te zetten vervolgstappen.

Twitter
LinkedIn

Deze website wil gebruik maken van cookies.