Inspiratiebijeenkomst Letters voor het leven 19 april

 33970_lvhl-social_16-9.jpg

 

 

Het Leesoffensief Brabant zet zich in voor de leesmotivatie van alle Brabantse jongeren. Om hier meer leeskracht aan te geven, organiseren we een inspiratiebijeenkomst Letters voor het leven op woensdag 19 april in de bibliotheek in Helmond

 

Tijdens deze bijeenkomst willen we nieuw vuur aanwakkeren voor een betere leesvaardigheid. Laat je inspireren door de keynote van Jos Cöp, het panelgesprek, de onthulling van de expositie Letters voor het leven en een bruisende netwerkborrel. Zodat we samen met uitvoerders, beïnvloeders en beslissers onze leeskrachten bundelen en met hart en hoofd werk maken van lezen!

 

Programma 

14:30 uur       Inloop

15:00 uur       Welkom door dagvoorzitter Boudewijn van der Lecq

 

                      Keynote door Jos Cöp - Letters voor het leven

Jos Cöp is specialist lees- en taalonderwijs, onderwijskundige, schoolleider en spreker.            Hij vertelt over het belang van geletterdheid en een goede talige basis. Goed geletterd zijn geeft een leven lang profijt! 

 

Spoken word door Carmen Verduyn

Carmen Verduyn ontwikkelde zich van actieve schrijver en spoken artist tot coach experimentele literatuur en organisator. Zo werkte zij voor de El Hizjra Literatuurprijs, Poetry Circle & Radicaal Schrijven. 

                     

Panelgesprek - Samen gaan we voor leeskracht!

                      Hoe krijgt een Leesoffensief op lokaal niveau vorm?

 

16:20             Onthulling expositie Letters voor het leven

16:45             Netwerkborrel voor verdere samenwerkingen

17:30             Afsluiting

 

Meld je nu aan!

Deze bijeenkomst is bedoeld voor directeuren, bestuurders, sectieleiders, beleidmakers en managers van Brabantse bibliotheken, kinderopvang, basisscholen, middelbare scholen, middelbaar- en hoger beroepsonderwijs, wethouders en ambtenaren met portefeuille Onderwijs/Bibliotheken van de provincie Noord-Brabant.   

 

Meld je aan via dit formulier!

 

 

 

 

 

 Letters voor het leven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twitter
LinkedIn

Deze website wil gebruik maken van cookies.